کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

در مرحله بعد، تعیین رنگ نهایی کامپوزیت متناسب با رنگ دندان های خودتان (که درمان غیرطبیعی جلوه نکند)

آیا باندینگ کامپوزیت می تواند فاصله دندان های جلو را ببندد؟

این مسئله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اگر دندان‌ها تراش خورده باشند، علت ممکن است همین تراش باشد. تاثیر مواد استفاده شده حین کار یا دستکاری لثه نیز می‌تواند نقش داشته باشد.

مقرون به صرفه بودن: ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت معمولاً هزینه‌ی کمتری نسبت به ترمیم‌های دیگر مانند لمینت دارد، که این امر برای افرادی که به دنبال گزینه‌های مقرون به صرفه در ترمیم دندان هستند، بسیار جذاب است.

عدم نیاز به مواد فلزی: در ترمیم‌های ایجاد شده با استفاده از کامپوزیت، نیاز به استفاده از مواد فلزی مانند آمالگام وجود ندارد.

درنهایت برای افرادی که به دنبال ترمیم دندان هستند، مهم است که با پزشک دندانپزشک خود مشورت کنند تا شرایط کامپوزیت دندان بهترین گزینه را با توجه به ویژگی‌ها و نیازهای شخصی خود انتخاب کنند

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

سیالیت بالا و ثبات رنگ در این کامپوزیت‌ها از ویژگی‌های این محصول محسوب می‌شود.

غذاهای سخت: جویدن غذاهای سخت مانند یخ، آجیل و آب‌نبات‌های سفت می‌تواند باعث ترک خوردن کامپوزیت، لب پر شدن کامپوزیت و یا شکستن کامپوزیت‌ها شود.

از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه می‌کنند مادران باردار این روکش‌ها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.

مصرف این مواد را محدود کنید و بعد از مصرف آن‌ها دندان‌های خود را بشویید.

از بهترین مارک‌های کامپوزیت دندان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

حساسیت دندان: افرادی که دندان‌های حساسی دارند، ممکن است هنگام پرکردن دندان با کامپوزیت احساس درد بیشتری کنند.

توجه به دستورالعمل‌های دندانپزشک و مراقبت از کامپوزیت

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *